Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    egy olyan kerdesem lenne, hogy par honapja egy kameraval felszerelt okoscsengot szereltunk az ajtonkra. ezen keresztul latom, hogy ki all az ajtonk elott, illetve ha pl nem vagyunk itthon lehet informalni a csomagszallitot, hogy mi tortenjen a csomaggal.

    egy lakasrol van szo, ami egy tarsashazban van - a kameran a lepcso, es a lift latszik, ahonnan varhatoak a latogatok.

    par napja kaptam egy levelet, hogy tavolitsam el, mert szemelyisegi jogokat sert. leszedtem, illetve tajekoztatast kertem rola, hogy pontosan milyen jogszabalyba utkozik az egesz, mert en sem a hazirendben, se a torvenyekben (neten rakeresve persze) nem talaltam erre vonatkozo informaciot. a valaszbol az derult ki, hogy csak a panaszos miatt irtak, mert neki tovabbitjak a valaszomat. :F

    furcsallom emellett, hogy lehet egy ilyen keszuleket hasznalni, ha nem hasznalhatom a kamerat, ami itt a funkcionalitas fontos resze. gyk minden nagyobb shopban kaphato hasonlo, hova lehet felrakni? ennek az eszkoznek nem a felvetelkeszites az elsodleges funkcioja, akar a tobbi okoskeszuleknek sem, ami kameraval rendelkezik (pl egy okostelefon).

    tehat lehet e hasznalni, es ha nem, akkor hogyan forgalmazhatnak ilyet (megfelelo tajkoztatas nelkul)? vettem egy 190 euros vmit, amit semmire se hasznalhatok?

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák