Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz Des1gnR #3784 üzenetére

    azt írtad, máshol újraindította a szájtot, akkor a jelszó megváltoztatásával kb. semmit nem értél el, ennek megfelelően kellene a "büntetést" is osztani szerintem.

    a fegyvered pedig az, hogy azzal, hogy az árajánlat elküldése után a tudtával elkezdtél dolgozni, majd átvette a kész munkát, elfogadta az árajánlatodat, amit akár szerződésként is lehet értelmezni.

    az én magánvéleményem az (és komolyan hiszek benne, hogy a bíróság véleménye is ez lenne), hogy a szerződésnek elvileg meghatározott tartalmi követelménye van. Ebből a legfontosabb, amit nehezebb alapértelmezéssel megadni, a munka tárgya és az érte járó díjazás. Ez az árajánlatodban benne van. A szerződő feleket már lehet alapértelmezni abból, hogy megbeszéltétek, majd a te email címedről, mint feladóról, elment az ő címére az árajánlat. Az pedig, hogy használja, teljesítési igazolásként értelmezendő. *SZERINTEM*. tehát közöttetek létrejött egy szerződés, amelynél neked bizonyítani kell a teljesítést (a máshol működésbe vett web/webshop lementett képével, mással), utána pedig neki kell bizonyítania, hogy ő is teljesített, azaz fizetett, vagy a bíróság elmeszeli.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák