Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovacsroli

    senior tag

    Sziasztok,

    adott egy saját udvarral és parkolóval rendelkező társasház földszinti lakása. A lakás ablakai a kertre néznek, a bejárati ajtó és a konyhaablak a lécspőházra és a parkolóra. A lépcsőfeljáró alatt számtalan gyerekjáték (roller, elektromos autó, bicikli) hever. Minden délután 5 órától kb. este 8-ig hozzák le a szülők a gyerekeket játszani. Megközelítőleg 4 családról beszélünk és kb. 8 gyerekről. A játék vegyesen folyik a lécsőházban, a parkolóban és az udvaron. A földszinti lakásban ebben a 3 órában gyakorlatilag mást nem hallani, csak a lépcsőház járólapján guruló, műanyagkerekű motorok dübörgését, a gyerekek ordibálását, illetve az udvar felől az ordítozást, hisztizést, bőgést, a kihelyezett trambulin recsegését és a focilabda hupogását. Tehát a gyakorlatban ezt úgy kell elképzeni, mintha egy játszótér kellős közepén lenne felhúva egy lakás, pihenésre semmi esély.
    Szóltam már az egyik apukának, hogy legyen szíves, ha kimennek játszani ne támassza ki az ajtót, mert a gyerekek rendszeresen visszajönnek játszani a lépcsőházba és ez nagyon zavaró, ezt akkor látszólag megértette, ennek ellenére a helyzet nem változott.
    Szeretném kiemelni, hogy nem a gyerekekkel van a problémám, hiszen tudom, hogy az udvar erre való és játszanak is, de azt nem tudom elfogadni, hogy a szülők közönbösen nézik, ahogy a gyerekeik más bejárati ajtaja előtt rollerezve artikulálatlanul üvöltenek a lépcsőházban.
    Tudom, hogy ez nem a legkomolyabb jogi kérdés, de mégis szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy milyen lehetőségeim vannak. A közös képviselőt kellene megkeresnem? Igazság szerint nem szeretnék tipikus k*csögnek tűnni, mert mint mondtam tényleg nincs bajom a gyerekekkel, viszont ez tűrhetetlen, tehát ha van olyan lehetőség ahol névtelen tudnék maradni azt preferálnám leginkább.
    Ha ez számít, videofelvételeim is vannak, bár ezeket csak azért készítettem mert enélkül senki nem tudja elképzelni, hogy mi folyik ott.

    Köszi!

    Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

Új hozzászólás Aktív témák