Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Feri1977

    senior tag

    válasz Magnum_ #7902 üzenetére

    Értem értem..sms-ben csak annyit írtam neki, hogy tiszteletem, szeretnék beszélni önnel, és most nem tudtunk beszélni, felhívom a mai nap folyamán semmi különös.
    Na megtaláltam az írásom a tevékenységi naplóban, de maga már töröltem ugye, na ezt írtam a dj nevét nem írom a mondatok közt, azt kihagyom itt a szöveg:

    "Na akkor a véleményem a tegnap estéről. A ....nagyon jó volt, bár több ismert számot adhatott volna, és eredeti változatban, de nem volt rossz. ....utána hatalmasat szakított, a tüzijáték is rendben volt, bár sokan nem értették, hogy mért nem az ezer éves dallamos számait adja, nem értette a sok droid a trance értelmét és érzését, szerintem nagyon jó volt. Na most jön a lényeg: .... partiján megint azt a 25 számot adta le amit már évek óta mindenhol lead, unalmas! Semmi új a régi időkből, mikor kapásból vagy 120 nagy ....tudok+az eredeti 135 BPM helyett 130-on adta az összes számot, és el lehetett aludni rajtuk, de hát már évek óta így csinálja, és nem csak ő, más dj-k is lassabban tolják a számokat, élvezhetetlen. Az utána lévő .... vagy ki DJ sokkal jobbakat játszott mint ..., na arra pörögtünk, vele viszont az volt a baj, hogy írdatlan hosszú verziókat adott és szintén el lehetett aludni, amíg beóhajtott jönni a szám lényege, túl hosszú volt a felvezető és levezető a számoknál, amikor már rég átkellett volna kevernie másikra mondjuk, leült az egész hangulata így és unalmassá vált, de ő legalább jókat játszott, még egy gond volt vele, hogy egy két számot 3-szor is leadott ami érthetetlen volt és unalmas szintén. ... vagy a .... nem tudjuk, mert nem láttuk, csak hallottuk, az énekes nő olyan hangosan énekelt és magyarázott meg kiabált, hogy élvezhetetlen volt az egész, a számot alig hallani. .....megint érdekes volt, számok közben végig magyarázott, levette a zenét fél percenként és pofázott, kezeket fel meg mindenféle hülyeséget, így mire bele lendültél volna a számba és táncoltál volna a szintiszólóra stb. negyed perc eltelt és pofázott és kijöttél a lendületből, és leült az egész és áltál, és vártad mikor kussol már el. Ez még a 80-as években B.Tóth Lászlónál és társainál elment, hogy magyaráz szám közben, de ma már nem divat, egyik szám se volt élvezhető, mivel végig kiabálta az egészet, hogy gyerünk, meg minden. Sört meg akárhol vettünk bármilyet (5 sört ittunk fejenként), vizezett volt, és hányingerünk lett tőle."

    Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!

Új hozzászólás Aktív témák