Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz HSM #14045 üzenetére

    Nyírja azt a Linx is. Most szívok, mert ez a 212+ olyan, mint anno a CF volt: tesztekben kurva jól mutat (állítólag 85°C-ra hűtött egy 1.4V-on hajtott i920-at), gyakorlatban meg egy kalap szar. 4GHz-en elindítok egy Linx-et, aztán 1 p alatt 90°C-osak a magok. Hát, ennyit a gyári hűtő is tudott. :( :((( :W

    Zájec: 1.48-at, legyünk pontosak. Azért igyexem visszavenni, ahol lehet (alapon 1.2V, 3.4-re is visszavettem 1.34V-ra), ahogy a RAM-oknak sem adok + feszt csak azért, mert még nem piros. A proci is garos. Amúgy nem lehet, hogy éppen, mivel 1szerűbb user-ek veszik az ASRock-ot, van benne védelem ilyen túlfeszelés ellen (tudod, japanese made capacitors :DDD ), és azért nem pirosodik ott, ahol érzékenyebb lapok már igen?
    Amúgy vajon miért ad 1.48-at VTT-re, ha minden más specifikációt (kivéve /sze RAM fesz) ugyanúgy ad be, mint az ASUS és a többiek?

    Keldor papa: 1.86V ASUS-nál és ASRocknál is. Amúgy én is leszarom: ha a lap gyártója szerint nem gond, és auto annyit ad (hagyhatnám az auto 1.8V RAM-ot is), ki vagyok én, hogy ezt állítgassam? Nem tehetnek felelőssé, ha bárminek baja esik; a userek 90%-a összerakja a cuccot, beállítja auto-ra, és használja (csak Qru keresi mindig a csomót a kákán :U ). Ilyenkor mi van?

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák