Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    Úgy néz ki nekem is meglesz a Core i7 konfigom a jövő héten. Remélem érzek majd gyorsulást a rendszeren az AMD Athlon X2 5200+ után. :)
    Alaplapként az Asrock X58 Extreme-t választottam Katt777 kolléga nagyon pozitív tesztje után, meg persze olcsó is. ASUS-t akartam venni, mondjuk vagy egy P6TD-t, vagy WS Professional-t, de annyival nem jobbak mint ez az alaplap... úgy néz ki.
    Corsair XMS3 6GB 1600Mhz-es memória lesz a tri-channelben.
    Hűtő egyelőre marad a gyári, jövő hónapban lesz egy Z600-as vétel, meg talán egy CM ház a mostani Codegen helyett. Jelenleg Coolink 550W-os tápom van ami elvileg kiszolgál még hosszú távon, több VGA-ban amúgy sem gondolkodom, felesleges pénz kidobás.
    Főleg hogy már alig játszom.

    Amúgy a 920-as procit elég olcsón sikerült megvennem, mindössze 52k volt bruttóban, itt a HardverAprón, ezért IS szeretem ezt az oldalt. :)

    Szóval fura lesz egy AMD-s rendszer után Intel-re váltani, de a sok teszt, illetve ez az olcsó akciós ár után nem bántam meg szerintem, hogy ezt vettem.
    Ha esetleg lenne valami tanácsotok, vagy véleményetek, azt szívesen várom!

    Szeretném én is elérni a stabil 4Ghz-es álomhatárt... bár nemtom mennyire stabil ez a húzott frekvencia, mik a tapasztalataitok ebben?

    [ Szerkesztve ]

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák