Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz sellerbuyer #25913 üzenetére

    Én csak a nagy felháborodást láttam azok után, hogy többen is felhívták a figyelmedet a ház hűtésének fontosságára. :R Ár/érték/teljesítmény szempontjából az én véleményem szerint egyetlen házat érdemes megvenni, az a HAF932, aztán beharisnyázni (honlapom/logout), és tökéletes lesz, ráadásul ventikkel is lehet játszani.
    Ha megnézed (honlapom/logout) a Tacens Signum tesztjét, ott láthatod, hogy egy 21cm házba pikk-pakk befért a Z600, és még 1 cm hely is maradt felette, de még ha kevés lenne is, fél centit jelent a fedőlap, amely leszerelhető a Z600 tetejéről, és nem rontja a hűtési teljesítményt. Szóval keskeny házba is lehet nagy hűtőt tenni, de mint a teszt is megmutatta, bizony sokkal jobb egy tágasabb doboz.
    VGA-t illetően nézd meg a fogyasztásukat és a teljesítményüket, nem biztos, hogy egy 4870X2 jó választás (no meg az AMD avultatása miatt sem feltétlenül nyerő).

    BMW001: Nem vitázom én, csak némi pontosítást eszközöltem. :R

    subaruwrc: Most tényleg előfordulhat ilyen, hogy egy chip nem érintkezik a lappal egy állítólag minőségi gyártónál? Vagy a Bloodrage-nél a házi forrasztás? Komolyan mondom, ez szánalmas csúcskategóriás (értsd: X58) lapoktól. :Y :(((

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák