Hirdetés

Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Allien #1791 üzenetére

    Pár napig nem jártam erre, közben végre valaki elolvassa amit írok :)

    Pontosan úgy értettem, hogy ''az vegyen aki tudja mit csinál'', mint ahogy a többiek írták. Akinek probléma, hogy csak motoros obit használhat vele (mert esetleg vannak hagyományos AF obijai amit használni akar, vagy ilyen van a környezetében amit kölcsön tud kérni, vagy ezeknek a beszerzését tervezi), az ne vegye. Akinek nem probléma, mert megveszi hozzá a kitobit (kár lenne kihagyni), meg az 55-200 VR-t, amivel magunk között szólva baromi jól jár, illetve később 1-2 másik AF-S obit, az vegye. Hozzáteszem, hogy az AF-S egy nagyon jó dolog, sokkal rosszabbnak érezném, ha az AF-S-t nem támogatná egy váz, csak a kuplungos AF-et.

    A személyes véleményem, hogy mindezekkel együtt a D40x a legjobb belépő dslr jelenleg, és ezt a TIPA is megerősítette, mert éppen ebben a kategóriában ez lett a nyertes. Nekem baromira tetszik a jpg feldolgozó algoritmusa, ha a D70-em ilyen jpg-ket tudna csinálni a fene szenvedne a raw-val.

    Láttam élőben a D40-et, az x ugyanakkora. Nagyon kicsi az tény, de jelenleg nekem ez inkább előny lenne, mert a múltkor is úgy jártam hogy a 2 vázat már nem bírtam belepakolni a táskámba, elő kellett bányászni a nagyobbik táskámat amit annyira nem szeretek.

Aktív témák