Hirdetés

Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Larry303 #34575 üzenetére

    Nyert, az adl is be volt kapcsolva. Itt 1-2 kép, van benne kakukktojás is (iso250). Beltéren mikor próbálgattam jónak tűnt az adl (G2é szinte semmit sem, ez leginkább akkor tűnt föl amikor a Fujis képeken a szemgödörnél lévő árnyékok pl szépen ki voltak korrigálva, panán meg semmi)...

    Na, akkor majd figyelek erre is. A nagyja 'színtelen' képet töröltem, ezek amik nem voltak vészesek, de ezeknek sem százas a színtelítettsége (nem csodát várok, csak ez is, meg a G2 is ugyanott/ugyanakkor csinált jobbakat is).

    Első (szinkron) vakus ráadásul, az utolsóból van vakus is (szintén S), az normális lett. (Tudom, másik topikban nem értik minek nekem kisvaku, ők soha nem használják, de én meg 98%ban nappal használom. Ha genya lennék, megjegezném hogy ahogy a pana kezeli a vakut én sem használnám sűrűn ;] )

    dabgergo: Vedd be a szempontok közé, hogy rohadt jól szellőzőn a hátadon, és a pánt is lehetőleg ilyen legyen. Vagy álljon egy egy hálóval, vagy jó helyen lévő vastag szivacs - ilyen mennyiségű cucchoz én pl egy masszív Heavy Tools táskát (25-30l)használok pont ezek miatt.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Aktív témák