Hirdetés

Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    Ma reggel jövök be melóba.. kolléga email-je vár, hogy legközelebb ha Bp-n járok, hadd fogdossa már körbe a D800-at, mert lehet, beszerezne egyet. Hozzáteszem, 1D Mark III-ja van, 1.2L, 70-200 2.8 IS L és hasonló komoly üvegekkel, őskanyonos.

    A másik kolléga meg 5Dmk2-ről tér át erre, teljes obipark csere, stb. A céges "fotoszakkör" lassan totál befeketedik ;] Jelentkeznem kéne a Nikonnál némi jutalékos aprópénzért.. :DDD

    @ Ropi: a Tamim -2-t kér f/4, 70mm-en. Ez jó ugyanígy 70mm-en szabadtérben portrézva, félalakosat (csak felsőtest) vagy csak arc. A végtelenbe is jó, a 24-es állás meg kell még néznem, mennyiben érinti ez a kis eksön. A fotókon tűnt fel, amiket a napokban csináltam, hogy frontos mind, mondom mi az isten. Otthon próba tesómon, macskán, hát ja, a szemük már nem tűéles, a cicin a ruha meg már igen. :) Magyarul a -10 sok volt neki és most jelentem, -2-n vagyok minden gyutávra. Ábrával még nem teszteltem, de ideje. Újságon igen, a -10-es állásban srégen meglőve egy betűt, majdnem az alatta lévő sor az éles (ami felém esik), most meg jó. Ki érti ezt. Remélem ez csak az én mérési hibám korábbról, nem az obim "mászkál" :D Más: a "lock" gombot használod amúgy ? (Én mindig, ha épp nincs kéznél a gép).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák