Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nietzsche_

    tag

    válasz Coolmat #12385 üzenetére

    1. Az újabb dominós csomag vásárlására vonatkozott. (két év), ha át lett váltva a telefonszám és erre még nem vásároltál készüléket (ill. ha aranykártya szinten van), akkor megteheted ezt a készülékcserét is (két év hűséggel) aranykártya szintnek megfelelően.

    2, Ezt hol intézted? Webshopon/t-pontban/t-partnerben? :) Csak kíváncsi vagyok :) Csont nélkül megfogják oldani ezt már :)

    3. Domino webet nem tudom, h. engedélyezné-e a rendszer, h. átvidd havidíjasba (sima domino-t tuti, h. engedné (domino webesen pl. domino díjcsomag machinálást se igazán enged a rendszer))... Mindegy ennyi erővel ha veszel egy új számot készülék nélkül aranytárk. Relaxnet M-mel... ebben az esetben, ha hűség nélkül viszed 5000 HUF a belépési díj, ha egy év hűséggel akkor 810 Ft. (hűségidő alatt is felmondható, de egy ötezer forintos kötbér van a szerződésen). Ha ismerősök/hozzátartozók között viszont van valakinek T-home-os vezetékes internetje és ő a kedvedért frissen hosszabbít rá egy hűségidőt (hűségidő alatt is meglehet tenni), akkor összekapcsolva (rendszer szintű logikai összekapcsolás, de ez a T-home-os részéről semmilyen felelőséggel nem jár) akkor lemegy a számodra bármelyik mobilnetes adatkárty. díjából 40%....

    Ezzel a megoldással viszont az 1 GB helyett 4 GB-s Relaxnet M-est kaphatsz meg 2395 Ft-os áron... :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák