Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz erdoke #30433 üzenetére

    Volt a portfolio.hu-n egy cikk egyébként, ahol nagyon szépen szemléletesen le volt vezetve, hogy egyébként Mo-n az egyik legkedvezőbbek lennének a percdíjak, de európai viszonylatban torony magasan a legbrutálisabb adókat/extra adókat terhelik a beszélgetésekre... egyetlen egy ország volt, ami megközelítette Mo-t (az is alulmaradva): Görögország.

    erdoke,
    Nekem igazából egy samsung allshare cast dongle-lel van belőve, attól optimálisabb működést nem hiszem, h. bárhogy lehetne belőni. :) És azért az sem mindegy, hogy addig amíg az Apple gyak. szembe megy az EU-s szabályzásokkal az egy év jótállással és mindennel, addig a Samsung olyan szinten oda figyel a részletekre, hogy egy adott kategóriánál kijön a két éven felül még ki is bővített jótállásnál házhoz, biztosít csere készüléket, visszahozza javítás után, s adott kategóriánál már vagy a helyszínen javítja vagy cseréli a készüléket.

    Azért sok mindent láttam már az értékesítésben dolgozva, s egy biztos, százalékos bontásban a szerviz látogatásban sem viszi a prímet az alma... Kicsit nekem úgy néz ki, hogy kihasználja a szoftveres előnyt és ködös fogalmak mögé építve, a szigorú műszaki paramétereket minél inkább elhallgatva (a marketingből ezt mellőzve), egy finom gépi-mechanizmusba ágyazott propagandával viszi a prímet. Szemben a konkurenciával, ami most a paramétereket tekintve bőven lehagyja szépen lassan (nagyon nagy durranás kell az apple-től, ha ezt a folyamatot meg akarja állítani).

    Az apple az iphone 4-sig tény, hogy piacot alapozott, lefektette az okostelefonnak, mint olyannak az alapjait, de ez a fölény lassan elveszőben van, régen diktált, most a követésre kényszerül, ha nem akarja elveszteni, amit felépített az évek alatt.

    (#30399) morphin

    Ha 'kilépsz' és vissza, dominóba, ha cikázol akkor még rosszabbul jársz, hiszen az addig gyűjtött arany kártya jogosultsághoz szükséges pontokat is elveszted, nulláról indulsz... Ez azért van, mert ha dominóról váltasz havidíjasra, akkor 'megörökölhető' az addig gyűjtött kiemeltség, viszont ha a havidíjast szünteted meg és átalakítod feltöltőkártyásra, akkor nulláról indul minden. Barátnőd esetében azért volt szükséges a 'cikázás', mert like díjcsomagot csak új előfizetéssel lehet igénybe venni, meglévő havidíjasról nem lehet egyszerű díjcsomagváltással like díjcsomagot igénybe venni.

    Ez a készülék vásárlással semmilyen összefüggésben nincs. Sőt... ha így aktiválod újra az előfizut, akkor kb. fél évig nem is vásárolhatsz a webshopon...

    Ahelyett, hogy plusz havidíj költségekbe vernéd magad, nem egyszerűbb bemenni egy üzletbe és megvenni a készüléket egyből kamatmentes részletre? :) ha mozaik xs/eco Surf-vel, vagy attól nagyobb díjcsomaggal viszed kiemeltségi szint nélkül úgy emlékszek fejből, h. ugyanúgy nullával indul csak a törlesztőben van egy pár forintos eltérés, 24 havi bontásban ez a differencia észrevehetetlen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák