Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    A minap kaptam egy sms-t a vodától, hogy szupersebességgel netezhetek 2 hónapig 1350Ft-ért. Így ahogy írom. Na, visszaküldtem az sms-t nekik, legyen, meséljenek róla, bár sejtettem, a szöveg és a valóság messze van egymástól.
    Felhívtak 2 nap múlva, hogy akkor engem milyen net érdekelne. Mondom először is tisztázzuk, mi a szupersebesség: Hát, 7.2Mbit. Mondom ez hol szuper? A pannon 42-nél jár, és valamennyi csak igaz belőle ha ezt le merték írni, itt ha ez az érték igaz is valahol, mitől biztos, hogy ahol én használnám ottl esz szupersebesség? Olyan leedett már az ország? Hát, nem, sak sokfelé van. Akkor beszéljünk róla, hogy hogy jön ki a két hónap árban? Havi 1350Ft. De mondom a szöveg még csak nem is félreérthető, szó szerint ott van: 2 hónapig 1350Ft. Ez is egy átverés.
    És mondom én rengeteg helyen használom, kisebb városok szélén már GPRS, M5-ös nagy részén GPRS, M1-es M7-es nagy részén GPRS. Ezt készülök épp leváltani, mert mindenki elhúzott a netszolgáltatás mellett. Ez volt az, amire a hölgyike már nem tudott mit mondain...
    Aztán 2 nap múlva felhívott még egy hölgy, aki hogy hogy nem, ugyanerről beszélt velem, neki is elmondtam ugyanezt, majd hozzátettem, aki kitalálta a digitális kánaán szöveget, az egy hülye volt.

    Most értem egy órája Debrecenbe, ott az út szélén a hatalmas tábla, Hajdú Bihar megyében is kész a hiperszuper szélessáv. Na, mondom, mérjünk már egyet. Speedtest, 800-as ping, 0.08Mbit, aztán latency error.. Ja, biztos még kint voltam a város széle táblánál, meg jöttem is 60-nal, ez volt a gond... Mérjünk beljebb, fél km múlva már 4.5/1.5. Ez nem rossz, de eddig is ennyi volt, minek ezt hirdetgetni akkor, mikor mások valóban dobtak a sebességen? Itt a csónakázó tó mellett most 3.15/1.45. Ezt akárminek is hirdetni úgy hogy eddig is enni volt.... Szánalmas...

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák