Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RootRulez

    félisten

    Sziasztok!

    Egy érdekes problémába botlottam. Haveromnak vodás előfizetése van (asszem mátrix2), a lényeg, hogy 500MB-os mobilnetje van. A gáz az, hogy a számlazárás utáni első napot kivéve telű lassú a mobilnet rajta. :(

    Tehát új hónapban ez elősnapon frnakó minden utána meg mintha lelassítoanák.

    Bementünk egy Vodafone boltba, ott mondták, hogy jelenleg le van lassítva, mert cimbim az első napon meghaladta az 500MB-os forgalmat. Ami érdekes, hogy hónapok óta minden alkalommal "első nap meghaladja az 500MB-ot" Nagyjából ismerem cimbi neteezési szokásait és kétlem, hogy egy kis Opera Minis netezés és egy kis Facebook alkalmazás képes lenen leszippantani egy nap alatt (se) az 500MB-ot.

    Volt Factory Reset (Motorola DEFY-je van) és a legszükségesebb alkalmazásokkal vártuk az új számlahónapot akkor is ez volt.

    Szóval nem tudom, hogy ez most a készülék sara-e vagy a szolgáltatónál van valami galiba vagy netán cimbi tényleg leőrjöng pár óra alatt 500MB-ot.

    A Call Meter 3G és a DEFY belső Data Managere is 60pár MB fogyasztást mért eddig. Szóval elvileg a készüléken nem történt meg az a forgalom, amivel már túl lett lépve a keret.

    Valaki járt már így, mi lehet a gáz? :F

    ═════════════════════════════════════════

Új hozzászólás Aktív témák