Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    válasz club1 #25663 üzenetére

    Ez ne az én problémám legyen. Tartsanak kiállított készüléket, nekem teljesen mindegy, hogy hogy oldják meg, hogy a készülék működés közben megtekinthető legyen. Az ominózus készülék köztudottan nem a legjobb kijelzővel van megáldva és amíg nincs bekapcsolva, addig ezt nem oszlatja el semmi. Illetve majd egy másik szolgáltató, ahol bekapcsolják. Majd ott elköltöm a pénzem.

    Ha nem utólag vagyok okos, akkor a következő ajánlatot teszem:
    "Spórolhatunk papírmunkát és időt, ha még is megoldható, hogy bekapcsoljuk a készüléket. Ha tetszik, természetesen kifizetem. Ha nem, akkor megvásárolom, majd kérem az üzembe helyezést. Ha nem tetszik, akkor élni fogok a három napos elállással és pénzvisszafizetést fogok kérni."

    Én örülök, hogy te látatlanba veszel készüléket, így miattad biztos nem kapok széttapizott, alig használt telefont újként. Vagy gondolom kihasználsz másik szolgáltatót (pl. T-Mobile), üzletet (pl. Media Markt), ahol bekapcsolják, megmutatják neked a készülék és visszamész a Vodafone-hoz. Alapvetően én is veszek (vettem már látatlanba készüléket), de ezt most szerettem volna megtekinteni a fentiek okán. Ahogy írtam, semmi gond, máshol költöm el a pénzem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák