Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz bul07 #50153 üzenetére

    Hoh, felnéztem a vodafone oldalára, és mit ad Isten, ott is ugyan az van leírva, amit én tudtam, hogy méret csere esetén kötelesek ingyen kicserélni Ergo ez nem egy kegy amit ha úgy tartja kedvük gyakorolnak, ha meg nem akkor nem.

    Fel is hívtam az ügyfél szolgálatot, ahol mondták, hogy jogos a panaszom. Visszaadni a pénzt nem tudják, de jóvá írhatják.

    3500 ft írtak jóvá.

    Akinek, ilyen gondja lenne a jövőben javaslom, hívja fel az ügyfélszolgálatot, vagy ha a boltban szívóznak, nézzék meg a vodafone oldalát.

    A durva, az esetben az, hogy aki jól tudta, az egy sima ügyintéző volt, az üzletben.
    Míg aki rosszul, és még a másikat cseszegette,e hogy ő rontotta el, és ő tartja be a szabályt. Az meg üzlet vezető. - Azért érdekes, nem annak kéne tisztában lennie, a szabályokkal hm?

    Ennyit erről.

    Megint az volt, mint a Telekom esetében. Ha nem mész utána, akkor cseszheted.

    #50154) eami
    Igen én ezt tudom.

    De képzeld el, hogy a bolt üzletvezetője, ezzel viszont nincs tisztában, akkor csak úgy képzeld el, hány ember vehettek le 2500 ft-al, eddig, aki viszont mondjuk nincs képben, mint szüleim.

    Mikor mondtam, hogy ingyenes, ők is mondták, aztán jött a boltvezető, és végül fizettek.
    Én is elmentem, megmondtam neki a magamét, mire neki állt feljebb, és ha bajom van hívjam fel az ügyfél szolgálatot, ők sem mondanak mást.

    Ez a 2. eset, amikor kiderült, hogy a boltban tudták rosszul, de a telekomnál legalább csak egy sima alkalmazott volt, nem üzlet vezető.

    Mind1, nekem ez a rendezés mód megfelelt.

    Csak leírtam, ha másnak a jövőben hasonló gondja lenne...

    #50153) bul07
    Az, lehet, hogy én nem voltam ott, de amikor én kártyám lett cserélve, méret miatt, meg itt is el lett mondva, hogy méret miatt, ezt félre érteni azért akár hogy csűröm csavarom nehezen lehet.

    Mert amikor elmentem a boltba, ott az üzlet vezető meg volt győződve arról, méret miatt 2500 ft, csak akkor ingyenes, ha meg hibásodott. Ő ezt tudta.

    Max kegyből engedte volna ingyen cserélni, de addigra meg már ki volt ugye... reklamálni mentem akkor...

    Azért majd még felvilágosítom, hogy merre van észak, és dél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák