Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DevKiller

    senior tag

    válasz 4Grider #62302 üzenetére

    Sok mindent lehetne tenni a környezetért, nézzük csak:

    Aktívan használjuk a szelektív huladékgyűjtést. 2 hetente viszik a kukát nálunk, mármint a szelektívet. Egy normális "falusi" kuka, szerinted nem telik meg 1 hét alatt? Sőt, kevesebb idő alatt is. Én tenném külön, de nincs lehetőségem, mert nem viszik elég gyakran.

    De az áram ellátás is. Klímám lesz most nyártól, azzal fogok fűteni/hűteni. Azt a klímát meghajthatja megújuló energia, és nem megújuló is. Sajnos nem tőlem függ, amit én tehetnék az maximum a napelem, amin gondolkodunk is. Az állam megtehetné, hogy helyez ki szélerőművet(bár az nálunk pont van) vagy bármi egyéb megújuló forrásból fedezhetné az energiaszükségletet, ehelyett ott van paks és a maradék meg teljesen szennyező dolgokból áll össze.

    A kérdés: mit tudok én tenni? Feltöltöm a villanyautómat elektromos energiából amit szintén szénégetéssel nyertek, mivel lettem előrébb környezettudatosságból? Szerintem semennyire. Én adnám, ha az állam is megfelelően állna ehhez hozzá, rengeteget tudnánk elérni, és lehetnénk valami értelmes dologból világelsők végre. :K

    Természetesen szeretném kihangsúlyozni, hogy a témára reagáltam, és nem okosításnak szántam.

    HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

Új hozzászólás Aktív témák