Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Killing

    addikt

    Megnéztem az új tarifacsomagokat... Ezek tényleg meghülyültek?

    A GoNet+ csomagból (100 perc, 40 GB adat, 7990.-) lett a Go Super (korlátlan perc, 3!!! GB adat, 8490.-)
    Éppen értelmezhető 15 GB adatmennyiség a max ezen a GO vonalon, viszont abban nincs bennefoglalt perc, hanem 20 Ft/perc.

    Szóval aki nem beszélget éjjel-nappal, viszont kellene neki az internet hozzáférés (nem 2-3 GB szinteken) azt most rákényszerítik a RED Free-re, max. 10 Mbit/s sebességgel, 3000 Ft többlet mellett, de ők a faszagyerekek mert 5G képes. Vicc.. Ha semmiben nem szeretnél hátrányt szenvedni akkor ott a Red Infinity World, havi 8000 Ft többletköltséget eredményezve.

    Azt nem is érdemes megemlíteni hogy lassan fél éve megy a "rendszerváltás", ami folytán az alkalmazás még mindig nem mutatja a valós értékeket, a számla késve készül el, állandó karbantartás, ügyintézőt elérni az kb. lehetetlen feladat, hacsak nincs rá 1 óra hosszád.

    Ha valamelyik marketinges vagy voda fejes olvassa ezt akkor innen küldöm a tapsot, szép volt fiúk, de én hamarosan lépek!

    Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Új hozzászólás Aktív témák