Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baloghgabor

    aktív tag

    válasz Boond #69630 üzenetére

    Papír térképet nem is láttam már évek óta, legalábbis az én kocsimban biztosan nincsen. 😌
    Igen, lehet arra is menni, de nem a polgármesteri hivatalban lakom, ahol a GPS indul elvileg ha települést ütsz be.

    Lehet az erdőn keresztül is kirohanni az 55-re, de eléggé veszélyes az a kihajtó, meg lehetne a faluba is bemenni, majd vissza. Számomra sokszor a legoptimálisabb egy fekete vonallal jelzett, szikelt út, Öttömös alá, onnan Kelebia (2. verzió). Hazafelé még romantikus az 5509, ha úgy van kedvem. Anno még badogtehén (tejbegyűjtő kamion is száguldott ezen az úton) az volt izgalmas a kanyarban, mondjuk volt hangja rendesen, ki lehetett térni.
    Nem őrültem meg, hogy barangoljak Vodafon-nal Szerbiában! Néhány száz Ft/perc, ha hívnak is. Sok helyen van bizony használható térerő, de a biztosabb egy kártya, ami van az első trafikban és ezer Ft-ért egész nap lehet hazatelefonalni, netezni (érdekes, ez valahogy sokkal olcsóbb így is). Ha megnézed képen, a határon van pont egy telefon torony, nyilván nem csak hazafelé sugároz.
    Különben meg ezen a tanyavilágban laknak még több százan, egy soron megy sok ház és lakottak, nem egy elmaradott rész lenne. A busz is megy/jön óránként. Ja és pont a Vodafone lett volna a SZIP programban is a résztvevő! Pályázatíró mondta, aki szintén ezzel a rendszerrel vesződik, és home officeban szeret dolgozni, már ha éppen tud és nem kell a faluba kocsikázni 5km-t a vezetékes net mellé, egy doksit elküldeni. Csak valahogy kimaradt ez is náluk .... :((

    bégé

Új hozzászólás Aktív témák