Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz Boond #69710 üzenetére

    Gondolom ki van adva, hogy ezt a 100-ast kellett promozni, amikor még kettő egymás mellett futott. Gyakorlatilag a legjobb percdíj a vodánál van feltöltősbe, ez a 300 forint utáni ingyenesség, meg egy havidíjassal is akár pariban van. (jó ha naponta használnád maxra akkor vélhetőleg nem, de megfelelő aránnyal igen).

    "A deal alatt a jódolgokat érted?"
    Azt, persze az sem "ingyenes". De korábbi években pl lazán kaptam 30-60-90 perceket, meg gb-okat is csak úgy... ezek mondjuk az átállás óta elmúltak, illetve azt megelőzően is fogyatkoztak... :D

    "Ha a jódolgok megkapása után kikapcsolom az engedélyeket, megmaradnak a jódolgok, v azt is lekapcsolják? "
    Nem tudom, nem szoktam kapcsolgatni. Olyankor előfordult, ha huzamosabb ideig biztos nem használtam. pl amikor az átállás volt, és semmi sem működött, akkor ki voltak kapcsolva.

    Amúgy a telekom ingyen perceivel sokra nem megyek, tiszta lutri... (domino day). A vodával ellentétben ahol minden irányba ingyenes és érvényes volt. A telekomnál, csak hálón belül. Amivel az a gáz, hogy lehet egy 20-70-es szám is telekomos, a hordozás miatt, és lehet egy 30-as is, hálózaton kívüli. Amikor kipróbáltam ezt pl pont ilyen eset volt... így ott a net inkább ami számomra használható.

    Persze egyszer kétszer volt talán minden irányba, telekomnál is, de ritka, meg álltalában netet ad :)

    Egyébként ilyen konstrukciók telenornál nincsenek, én legalábbis nem láttam se dominoday, se jo dolgokhoz hasonlót. És még talán a perc díj is több, meg egyebek. Azóta váltottak nevet, egyebek, lehet ezen is változtak vmit... nem követem..

    Telekom mellett szol még ha van egyéb szolgáltatásod is náluk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák