Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NFree

    addikt

    válasz tutuhawer #1268 üzenetére

    Nekem nem megy hiányzik valami dll neki .

    Más
    A probléma oka , pedig már sokat ecseteltem , semmi reiltás értéke nincs a játéknak semmien értelemben , pl audi a1 hát mi ez ???
    8 an vagyunk ebből talán 2 versenyző rajtol jobb autóval BMV M3 LAMBO LP640 jelzem 46 es 50 szintu urak , a többi lotus mazda stb elindul a verseny , megloknek lepattanok megpordulok mindenki elhuz , nagyjából utol érem a végét s nem tudom megelőzni a szinte alap rx 7-et az én agyontuningolt ugyan olyan rx 7 el 470-460-425 vs 380 350 390 most akkor hogy is van ez , nekem mindegy mien kocsim van mindig a vége jut a befutónak ???????
    Teljesen tele van a tököm kint vagyok 2.5 hétig külföldön ülök a kibaszott kamionba , haza jövök , mondom lazulok kicsit , költök is rá erre szétkur az ideg mert labdába se lehet rugni , a k.... életbe ha már költ rá az ember had legyen egy kis sikerélménye nem?
    Jó voltak néha jó mecsek , hogy tényleg az első helyér küzdeni kellet végig utöttük vertük egymást hol a másik hol én voltam elöl , s nagyjából egy szinten voltunk egy szintű kocsikkal , s jó olyankor nyerni de az ien futam 40 ből 1 . SZóval számomra egy igazságtalan szar az egész keresnem kell más gamét , sok dolog vonz benne , de vannak dolgok amitől a falnak , megyek 34 éves létemre ugy feltud kurni , hogy a multkor is majdnem szétkurtam a monitort a billentyűvel , hát kell ez nekem , s nem amiatt mert vesztettem mert méltó elenfél elen lenyelem de a bugja a beteleportáló autók a kanyar közepén amikor íven vagy s persze telibevered , a töbiek elhuznak repkednek a kocsik felakadsz s mindeki megy csak te nem bírsz ettől kicsit kiborulok.
    Na csősztök

    [ Szerkesztve ]

    vga

Új hozzászólás Aktív témák