Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    Köszönöm srácok, sokat segítettetek! :R

    Egyébként befigyelt a Lotus Elise a felsorolásotokba, ilyenem konkrétan van nekem is, régebben ezek aláztak körbe, én nagyobb íven még sodródok ki, mi több - még bele is szállok a falba, Lotus meg kis ívben tökéletesen bevette a kanyart... szóval anno vettem egyet és elvileg maxra van fejlesztve.
    Szóval az Audi R8 az gáz... javaslat? Eladjam és kocsikázzak az Elise-el és gyűjtsek IGC-t? vagy adjam el mindegyiket és vegyek valami mást? Vagy tartsam meg mindegyiket és úgysincs igc-m jobbra, (400ezer körül van pénzem) de 3. kocsinak még van hely a garázsban...
    Mit tanácsoltok?

    ui.: SB kódot honnan lehet szerezni? (venni nem szeretnék :DDD ) Vagy mondjuk minden hónapban kap a nép egy kis összeget ingyen?

    Szerk.: jah a ping, nemtom merre kéne pingelnem külföldre, bix.hu az nappal 10-20közt van, este 6-10 körül és tegnap pont este próbáltam játszani, most mondjuk Matáv az ISP, de UPC-nél volt mikor 6-8közt voltam stabilan éjfél után akkor is repkedtem néha, szóval talán nem én laggolok a legnagyobbat. UPC-nél volt nyitott portom, most mondjuk nincs és nem is lesz míg nem kapok külső IP-t :((( (az egész város ugyan arról az IP-ről megy ki a netre :W )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák