Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barack1997

    senior tag

    Forrás World Hungary Facebook: A holnapi patch után egy új opció kerül be a Need For Speed World Launcherbe/Patcherbe, ami a "Select Shard" névre hallgat.

    A Shardok új serverek, amiket az elkövetkező hetekben, hónapokban készülnek indítani a Worldben. Minden Shard rendelkezik a maga Driver slotjaival. A Driver profilok amiket egy Shardon készítesz, nem lesznek rajta a többi Shardon!

    Mit jelent a "Select Shard" opció?
    Ez egy lehetőséget ad a játékosoknak, hogy választhassanak a különféle serverek (Shardok) és régiók között. Ezek a Shardok több régióval fognak rendelkezni, amiket majd látni is fogtok (Shard) - (régió) formátumban. Például, a holnapi patch után lesz majd egy "Apex - NA" és egy "Apex - EU" nevű Shard.

    Az összes játékos mostani driver profilja automatikusan az Apex Shardra fog kerülni. A játékosok akik azután kezdenek el játszani, miután a több Shard támogatás megjelenik, arra a Shardra kerülnek, amelyiket választják.

    Mit jelent a több Shard támogatás?
    Ennek akkor lesz jelentősége, miután több Shard közül lehet majd választani a Worldön. A holnapi patch után még csak az "Apex" nevű Shard lesz életben, de a elkövetkező hetekben, és hónapokban a csapat több Shard létrehozását is tervezi.

    Hatással lesz ez a bejelentkezési adatokra?
    Nem. A bejelentkezési adataitok ugyanazok lesznek minden Shardon és régióban.

    Ha az én accountom az Apex Shardon lesz, akkor lesz lehetőségem játszani az új Shardokon is, miután megjelennek?
    A játékosoknak lesz lehetősége csatlakozni az újabb Shardokhoz is, de azokon új Driver profilt kell kezdeniük ahhoz, hogy játszhassanak. A Driver profilok csak azon a Shardon fognak létezni, amelyiken létrehozták őket. Mint már írtam, azok a Driver profilok, amik ezen rendszer előtt készültek, automatikusan az Apex Shardra kerülnek!

    Mi a helyzet a "Friends List"-el?
    A barátaid listáját is, csak egy Shardon játszó játékosokból állíthatod össze.

    Mi a helyzet a teljesítmény és vizuális alkatrészekkel, skill modokkal, és az in-game cashel?
    A Driver inventoryk is Shardonként változnak. Például, ha a te Driver profilod az Apex Shardon van, akkor az azon a profilon lévő alkatrészeid is csak az Apex Shardon érhetők el. Ha egy új Shardra jelentkezel be, akkor készítened kell, egy új Driver profilt, és azon egy új inventoryd lesz.

    Mi a helyzet a SpeedBoostal és a Giftekkel?
    Az összes SpeedBoost, és minden fel nem használt gift elérhető lesz bármelyik Shardon, és régióban.

    Veszthetek bármit is, ha belépek egy új Shardra?
    Nem, ha belépsz egy új Shardra, akkor ott készítened kell egy új Driver profilt ahhoz a Shardhoz, a régi profilod pedig megmarad az Apex Shardon.

    Tudok játszani más Shardon lévő játékosokkal?
    A játékosoknak nincs lehetőségük arra, hogy lássák, és versenyezhessenek a többi Shardon lévő személlyel, még akkor sem, ha a régió megegyezik.

Új hozzászólás Aktív témák