Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1NST1G8R

    senior tag

    válasz SylarHUN #8846 üzenetére

    A jatekosok szamat illetoen sok a kodosites, elvileg (az EA szerint) mar tobb mint 10millio regisztralt jatekos van. Na most ha ennek a 10millio playernek csak 10 szazaleka jatszik napi rendszeresseggel az mar kiraly - lenne, de a gyakorlat sajnos nem ezt mutatja.

    Bar lehet hogy tenyleg sok jatekos van, viszont keves az 50. szintu pilota, vagy inkabb ugy mondanam hogy lvl 30 feletti, mert kb. ennyi a szoras mikor jatekost probal talalni neked a szerver egy egy palyan (ha lvl50es vagy termeszetesen), es szerintem ez az oka annak hogy a versenypalyak kb 90%-a kong az uressegtol.

    Lehet hogy ha ugyanazon palyan pl lvl 20as driverrel indulsz sokkal hamarabb kapsz ellenfelet, mig lvl 50-essel varhatsz orakat is, senkit nem fog dobni, mert keves az olyan magasabb szintu jatekos aki ellen kb egyenlo eselyekkel indulhatnal, igy nem is fog osszepakolni a szerver senkivel.

    Nem tudom hogy tenlyeg igy van e mert csak egy driverem van (lvl50es) es nem tervezek uj drivert inditani, de akinek van kedve kiprobalhatja.

    Meg egy gondolat: most hogy atalakultak a skillek, mi ertelme van meg egyaltalan a levelupnak? Azon kivul hogy uj palyakat kapsz ha szintet lepsz (meg az autovetel korlatozasok) kb. mar semmi ertelme nincs szerintem, elvileg egy lvl10es player is siman leverhet ha ismeri a palyakat es befizetett egy jobb verdara, ami egyebkent nem rossz, csak abban a kontextusban amit feljebb irtam...

    [ Szerkesztve ]

    Fortune doesn't favor fools.

Új hozzászólás Aktív témák