Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NFree

    addikt

    válasz Crowent #9646 üzenetére

    Nem a végsebességgel vagyok nem kibékülve a képet idézve , hanem a köridővel , tessék gyakorolni 1 körbe 3 nitrót nyomhatsz el és hozd a két perces időt a pálya nem nehéz a country clubb-ról van szó , ha te megcsinálod akkor, le a kalappal, elmondanám a skillek előt a titán porséval mentem hasonló időt és a z top 100- volt. abba meg bele nyugodhatsz , hogy lamboval nem te, de nem is én fogunk menni top 100 időket pedig a topp 300 ban szerintem én benne lennék ha lenne időm , a dologra ;)
    Top tier3 =, rtrx-gt3 rs-m1 procar. sajnos a lambo nincs hozzá képest fasorba sem , gyakorlott pilóta aki ki tudja autózni a kettő közti külömbséget, nos az nem biztos , hogy én , de te még biztos nem vagy.
    Még annyit , pont ma mentünk tutuval 1 pályán mert vizsgálgattuk a lambo kérdést más okból , nos el kell mondjam , attól függetlenül ezen a pályán ugy nézett ki power upp nélkül , verhető a gt3 rs a lamboval , de vannak páylák ahol biztos nem.(még annyi a két autó teljesn más kategóriába volt felszerelve, de 3 nap mulva rámagyek a dologra, már csak tutu barátja miatt is , és majd vesézgetem kicsit de ez csak 1 pálya. pl murci jól kanyarodik , jól gyorsul , jól rajtol amivel a porsche több aza 300, közeli tempó közelében a gyorsuás , ha ojan pályán mész ahol nem éred el a sebességet vagy csak ritkán ott lehet nyerő a lambó de ehol 300 felett repesztessz , nos ott igenin megmutatja a kis rs a foga fehérjét.

    Na mindegy 1 szónak is 100 a vége , játszon mindenki azzal amivel szeret , annyit amennyit akar. :R

    Más nekem van ultra közeli rs , és lambóm is ;]

    Mindenkitől bocs a hosszú hsz ért :R

    [ Szerkesztve ]

    vga

Új hozzászólás Aktív témák