Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batman.

    senior tag

    válasz xzeebyt #40774 üzenetére

    csak gondoltam hátha itt tud valaki valamit. :)) Ezt jól gondoltad, többek ezt különböző dokumentumok felmutatásával is tudják igazolni. De ismerek olyat is akinek nincs semmi papírja róla, ellenben minimum 10 évet lehúzott pc szervizben, feldob egy rakás hibás alkatrészt, amire leesik működő gép lesz belőle. (éljenek a simsonosok!) A te esetedben ha látnék némi reményt, rákérdeznék az előzményekre, de nem látok. A 4 pines ATX táp nélkül nem megy a gép. Felesleges húzogatni, az információ lényegtelen. Ha véletlenül eljutnál a speaker csipogásig akkor jelentkezz.
    (#40776) juve600 Igen, első számú gyanúsított az alaplap, azon belül a chipset. Azt kellene tudni, mitől romlott el. Magától, melegtől, hibás táptól? Az, hogy nem látja a biosban a beállításoktól is függhet, ilyenkor a beállítások megváltoztatása után általában csak a következő bios belépés után látni.

    Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

Új hozzászólás Aktív témák