Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Najtkin

    csendes tag

    válasz djculture #9640 üzenetére

    Vettem új Ramokat, viszont a probléma még mindig fennáll. Elindul a gép, és csak a 4. - 5. újraindulásánál dob képet, viszont most írja a BIOS post messagenél, hogy safe módban van, állítsak a processzor frekvenciáján, továbbá az új DDR2 800-as ramokat 3x szorzóval 667Mhz -en futtatja (ettől függetlenül át tudom őket dobni 4-re, de ettől a probléma nem oldódik meg)

    A processzor órajelének módosítására nincs lehetőség a BIOS-ban, ott csak a RAMokat birizgálhatom meg a feszt. Procival való okoskodásra csak az Easytune -ban van lehetőség, ofc hogy windows alatt

    (Az alaplap Gygabyte GA M68M S2P rev2.3)

    A táp minőségétől függetlenül (egyenlőre) hibátlanul működik. Legfrissebb BIOS van a lapon, átcsekkoltam a kompatibilitásokat, elvileg mindenki szeret mindenkit. Persze a windowsba is be tudok lépni, ha türelmesen kivárom a 4-5 újraindítását, de sajnos egy idő után újraindul.

    Szal ha jól értelmezem, a CPU frekvenciájával van valami baja, szóval ha tudja valaki, hogy mit merre kéne tegyek, hogy orvosoljam a problémát, annak válaszát előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák