Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frenk1

    aktív tag

    válasz Kékes525 #7049 üzenetére

    Kérem, töltse le a http://letoltes.nod32.hu/remover6.exe programot és indítsa újra a számítógépét csökkentett üzemmódban, majd futtassa az imént lementett fájlt.

    Windows 7 vagy korábbi rendszeren a csökkentett mód kiválasztását az F8 billentyű többszöri megnyomásával érheti el közvetlenül a számítógép bekapcsolása után, amikor a memória ellenőrzésre kerül és a merevlemezek kilistázódnak.

    Windows 8 és 10 esetén a csökkentett módot a már bekapcsolt rendszerből tudja elérni. Ehhez tartsa nyomva a Shift billentyűt és úgy kattintson az Újraindításra, majd az újraindítás után megjelenő menüben válassza ki a Hibaelhárítás > Speciális beállítások > Indítási beállításokat menüpontot, kattintson az Újraindítás gombra, majd újraindítás után adja meg a Csökkentett módú újraindítás számát (4).

    A program futása során nyomja meg az "y" billentyűt, majd az "1" és az "Enter"-t (amennyiben több vírusvédő terméket talál a program, akkor értelem szerűen a többi számot is), illetve még egyszer az "y" billentyűt az eltávolító által feltett kérdésekre. Ha végzett a program, indítsa újra a számítógépet normál módban.

    Ekkor a programot eltávolította a gépéről.

Új hozzászólás Aktív témák