Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaluG

    csendes tag

    Sziasztok!
    Már egy olyan 2-3 hónapja vettem egy Lenovo G500 Notebookot amely randelkezik egy Intel HD Graphics integrált videókártyával és egy Radeon HD 8570-es magasabb teljesítményű videókártyával. Biztos vagyok benne hogy ismeritek az ilyen dupla (Swichable) típusú videókártyákkal kapcsolatos problémákat. Mivel eleinte nem nagyon játszottam rajta felse tűnt hogy épp milyen a videókártya kihasználtsága. Aztán leszedtem a sims 3-at. Kicsit akadozott. Úgy gondoltam biztos nagy a játék igénye. De ezek után leszedtem a Trackmaniat amelyet ha elindítok a következő üzenet jelenik meg : "Nem található a videókártyád teljesítménye,egy gyors tesztet futtatunk le:. Mondom oké ... De ezután a következő üzenet várt " Nem találom a grafikus eszköz eljesítményét". Na ez nekem elkezdett gyanús lenni és megnéztem az eszközkezelőben hogy minden rendben van-e. Eszközkezelőben minden rendben volt, azt írta mind kettő grafikus meghajtóhoz hogy Megfelelően működik. Ezek után elindítottam egy AIDA64-et. Na itt viszont már megtaláltam a bajt. Kiválasztottam az összegzést és a Megjelenítés alatt csak ennyit írt: Videókártya: Intel HD Graphics (Ezt 3x) Utána : 3D gyorsító, és : Képernyő : Általános PnP képernyő.
    Mellesleg a Trckamia beállításain keresztül is maga a játék csak az Intel HD graphicsot látta.
    Közben utánaolvastam ennek a "swichable" nek és láttam hogy jobb kill asztalon ---> váltható grafikus beállítások és ott kell a játékot nagy teljesítménybe rakni. Megcsináltam de a játék még mindig nem működik. Biztos vagyok benne hogy minden driver a legfrissebb és egyenesen a Lenovo oldaláról szedtem.
    Mindent leszedtem és újraraktam Clean uninstallal de így sem működik. Szóval van egy fasza videókártyám ami nincs... Bárki aki tud segítni megköszönném. Tudom hogy a legutolsó opció az lesz hogy vagy vissza kell vinni garival vagy újratelepíteni de ahhoz most lusta vagyok :) Köszi előre a segítséget :)

Új hozzászólás Aktív témák