Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chili7

    őstag

    Nincs valami ötletetek, hogy mi baja lehet a gépemnek? Acer Aspire 5045wlmi

    Korábban xp újratelepítés közben (előtt) mindig kifagyott. Abban a stádiumban, ahol megadtam a telepítőnek, hogy milyen partíciók legyenek, és mielőtt a telepítést kezdte volna. A gép kikapcsolt. Majd minden egyes bekapcsolás után egyre hamarabb leállt. Ha bementem a biosba akkor is egyből.
    Valami hőmérséklettel lehet összefüggésben, mert 2 óra múlva, szobahőmérsékletre hűlés után ismét el lehetett a telepítőig jutni.
    Mostanában már viszont egy egyszerű újraindítás után is gond van. Megpróbálom ujraindítani, kilép a win, majd amikor indulni a kéne a gépnek, sötét marad a kijelző, még a boot képernyő sem jön be. A vinyó néha felvillan a hűtőventik mennek, de nem bootol, kis idő múlva a gép leáll. Újraindít, méghamarabb leáll.
    Majd megint kihűlt, elindítottam, ekkor bejön a boot képernyő, belépek a biosba, itt is egy percen belül a gép leáll.
    Hozzátartozik, hogy ha a gépet használom az xp-vel, akkor egész nap megy, nem áll le. Ha egy ilyen újraindítás kihűl, akkor el tudom indítani a wint. Nem tudom miért, de mióta először megpróbáltam a xp-t újratelepíteni, azóta bootolásnál kérdezi, hogy az xp-t, vagy a telepítőt indítsa.
    köszi

Új hozzászólás Aktív témák