Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • A hajlíthatók kedvence lehet a Dimensity 7300X 5G

    ma Átcímkézés helyett csíkszélességet váltott a MediaTek, népszerű Motorolában debütálhat.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Adzo82

    tag

    válasz Thunderzolee #12253 üzenetére

    Köszi a választ. Amúgy lehet hogy fals oldalt néztem de a Ivy Bridge 3612QE elvileg kompatibilis a H65-s chipsettel is. Azért gondoltam a cserére azzal. Itt találtam:

    http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/HM65_Express.html

    Amúgy a 2640M-s most allin 90-110 dollár és új. Shen Zen-től ahonnan már rendeltem ezt-azt és kifogástalan. Ha azt nézem, hogy + 600 mhz turbo alatt akkor talán annyit nekem megér. Csak azt szeretném már olvasni, vagy hallani valakitől, hogy nyugodtan cseréljem ki a 2410M-t a 2640M-re, mert működni fog és nem lesz a túlmelegedés miatt throthling :) Eddig még senki nem volt benne biztos. Amúgy, ha a termal design power azonos és mégis van közte 500-600 mhz eltérés, akkor az lényegesen jelentkezhet a hőtermelésben is? Gondolok olyan +10 C? Vagy, mivel egy kategóriában vannak a TDP-t tekint akkor ez nem fog akkor sem hőmérséklet különbözettel járni, még ha 500-600 mhz különbség is van közte teljesítményileg?

    Még egyszer köszönöm. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák