Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Directors

    senior tag

    Sziasztok!

    Van egy toshiba satellite l300 20l gépem. Használtan vásároltan nem olyan régen. A processzora nem az eredeti volt benne. Most egy Genuine Intel cpu 575 2GHz volt benne. Nem az eredeti memória van bennem hanem egy Nanya 2Gb 667MHz.

    Most a napokban rendeltem hozzá egy eredetileg is bele való Intel® Pentium Dual-Core™ T3400 2,16 procit. Most hogy beletettem betöltött a win7 majd egy kis idő múlva (kb. 2 perc) lekapcsolt majd magától bekapcsolt és végtelen ciklusban ezt csinálta.
    Mondom oké akkor bios default. Akkor már a win logónál befagyott. Akkor windows újratelepítés. Sajnos a windowst se tudtam feltenni mert a winyó formázása közbe vagy, mikor arra kerül a sor hogy kiválasszam hová telepítek kikapcsol majd vissza.
    Gondoltam akkor lehet a winyó a rossz. HD sentinellel ránéztem de 99%-os, na meg a Genuine procival prímán működött.

    Csináltam MemTest86 egy cd-ről bootolható tesztet. Nem dobott hibát.
    Ja mikor a procit kicseréltem akkor szépen letakarítottam és újrapasztáztam az egészet. Már többször ránéztem a proci foglalatra és a most vásárolt CPU-ra is hogy a lába egyenesek-e ,és azok.
    Szerintetek mi lehet a probléma ? Lehet hogy ez a proci nem fogadja el ezt a memóriát ? Vagy rossz az alaplap, esetleg a most használtan vásárolt eredetileg belevaló T3400-as proci a rossz ?
    Amúgy visszatettem a Genuine procit és azzal most telepíti is felfelé a windowst.

    A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

Új hozzászólás Aktív témák