Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz TOMEE* #3217 üzenetére

    pontosan tudom, hogy milyen vga van az f5n szériás notikban! attól még nagyon gyenge, hogy integrált létére akár 512 mb memóriát is képes lecsípni a rendszer memóriájából - a szükséges feltételek megléte esetén! -, de saját dedikált memóriával nem rendelkezik!
    keresd meg az alábbi listában ezt a videókarit; Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List (segítek; jelenleg # 172) itt a pontos leírása; NVIDIA-GeForce-7000M (alul nézd meg, hogy milyen játékokkal probáltak játszani vele, és mivel sikerült ténylegesen is!) ha egy játék már a jelenlegi x2 procit is kevesli, akkor a videókarit garantáltan lehúzza majd! azért a procit írja ki - először - gyengének, mert azt ellenőrzi először! ha kicseréled a procit egy erősebbre, amit már elfogadhatónak talál az adott játék, utána jön a vga ellenőrzése, és az garantáltan gyenge lesz, tehát hiába cseréled ki a procit erősebbre, a játék szempontjából semmit sem érsz el vele! igaz, azt sem írtad le pontosan, hogy jelenleg milyen proci van a notidban - legalább is konkrét típus szerint nem -, de lelked rajta, tegyél bele erősebbet!
    a gyártói hivatalos támogatás; AMD Turion™ 64X2 Dual-Core Mobile Technology TL-50/52/56/60 - tegyél bele egy 2 ghz tl-60 procit, de arra figyelj, hogy van 90 nm és 65 nm - neked utóbbi kell!
    a procikról; Mobile-Processors-Benchmarklist

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák