Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beloadjoker

    őstag

    Hali ! hát az én helyzetem az hogy kaptam egy acer aspire 1825ptz-413g32n típusú notebook-ot/vagy netbook-ot. (nem nagyon tudom mi ez) .
    A RAM-méretével nincs nagy bajom 3gb sztem elég, a vga-ról nem tudom hogy hány mb-os, de sztem az se lehet nagyon vészes (intel GMA 4500MHD) . Viszont a proci egy két magos de 1,3 GHz-es kis lowság (intel pentium processor SU4100), ami finoman szólva sem egy túl erős cucc. Tudom hogy ez nem erre lett tervezve meg stb., de szeretném kihozni ebből a cuccból a maxot. Szóval a kérdés : proci csere lehetséges ? vidkari ha jól tudom integrált, szóval az gondolom nem. Meg egyáltalán lehetséges ebben alkatrészeket cserélni ? Ha igen akkor ez szerintetek mennyire lenne rossz hatással a kicsikére ? Teszt képpen felraktam a nfs undercovert, (viszonyítási alapnak) de csak úgy lehet normálisan játszani vele ha a grafikát mindenhol állítgatom meg stb. Hát a helyzet az hogy nagyon számítok a válaszotokra , előre is köszi mindent !

    [ Szerkesztve ]

    Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb

Új hozzászólás Aktív témák