Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sidorovich

    senior tag

    1-2 hete érdeklődtem itt a 4070-esek és a különböző hűtések után egy SFF géphez (12 literes Fractal Design Ridge gépházzal).
    Azóta megjött minden alkatrész, összeépítettem, és egy Inno3D RTX 4070 Twin X2 (sima, nem super) mellett döntöttem először.
    Sajnos ebbe a kicsi és nem jól szellőző gépházban természetesen nagyon melegedett. Bár a 70-75 fokot tartotta 4K Ultra Preset Red Dead Redemption 2 alatt, gyári profillal elég hangos volt, 2000 rpm körül forogtak a ventik.
    Ma visszavittem, és elhoztam helyette egy Asus ProArt kártyát. Azon kívül, hogy gyönyörűen néz ki ez a kártya, a hűtése is lényegesen jobb, itt van lehetőség "quiet" BIOS-t kiválasztani egy fizikai kapcsolóval a kártyán, és akkor ugyanezen teszt alatt max. 70 fok mellett szinte hangtalan a hűtés, 1000 rpm körül forognak a ventik.
    Viszont itt a coil whine az valami kegyetlen, nem tudom, hogy megszokom-e, vagy végül ez is visszakerül, sajnos hangosabb mint a kártya hűtése. Pedig ha ez nem lenne, tökéletes lenne. :(
    A tápom egy Corsair SF 750 Platinum, az alaplap egy ASUS Strix B650E-I. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy ez ilyen és ilyen is marad? Ez teljesen zsákbamacska, hogy melyik kártya ilyen? Simán csak balszerencsém volt? :F

Új hozzászólás Aktív témák