Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sidorovich

    senior tag

    válasz Gebriel #7747 üzenetére

    Nem mondtam, hogy több kártya is CW-zik. Eddig 2 kártyából csak a 2. CW-zik, az 1. egyáltalán nem adott ilyen hangot, csak alulméretezett volt a hűtése ebbe az SFF házba amim van: [link]
    Egyébként olvastam, hogy rossz minőségű táp is okozhat CW-t, de nálam egy Corsair SF750 Platinum van, a legjobb választásnak mondják az SFX méretű tápok között, és az Inno3D kártya nem cicergett vele.

    Hanok: szerintem szívtak, legalábbis a legtöbb kártya azt szokott ha jól tudom. A ház szellőzésén terveztem segíteni picit, egy 80mm-es ventit kap a tetejére, a meleg levegő úgy is felfelé száll, így rásegítve a tetején levő rostélyokon könnyebben távozhat. Az a gond, hogy jelen kiépítésben nincs semmilyen venti a házon, így belül kavargatja a meleg levegőt a CPU hűtő és a videokártya. Ezen szerintem segíteni fog ez.
    A ProArt 70-73 fok körül még ilyen körülmények között is megállt a csendes profillal, alulfeszelés nélkül, a CPU is 70 fokos (mert limitálva van UEFI-ben). Szóval van remény, hogy kihozható ez a ház is csendesre elfogadható hőmérsékletekkel. Igazából a 70 fok környéke már bőven baromi jó, gamer laptopokban simán bő 90 fokos CPU és GPU is játék alatt, és nem hullanak tömegével.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák