Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Xarina #7498 üzenetére

    Nem fizettem ki és lemondható... De! Azért ne vicceljünk már. Én igyekeztem jó előre, még januárban gondoskodni a szállásomról (egyébként nem csak az enyémről, 4 fő), amikor még olcsóbbak az árak és van is választék, egy olyan oldalon, aminek azért kellene, hogy legyen olyan policy-je, hogy ellenőrzi a szállásadókat és vállal némi felelősséget az oldalán megjelenő hirdetésekért.
    Majd amikor kiderül, hogy kamu az egész, szállás választék már szinte nincs csak 5x-ös áron (azon a hétvégén lesz a Rammstein turnéja a városban, szóval nem, nem lesz tele minden olcsó szállásokal), akkor felteszik kezüket, hogy még lemondhatom és kereshetek mást... Most komolyan, ezt magyarázni kell?? Befoglalom én szívesen az 5 csillagos szállodát 3000 eur-ért 2 éjszakára, csak fizesse ki akkor a különbséget az oldal.

    Fejlemény egyébként az ügyben, hogy most már nem tudok íni sem a support-nak, mert könnyebb volt elvenni tőlem a lehetőséget, mint megoldani a problémát. Elkezdtem jogi útra terelni a dolgot, most már csak azért is beleállok a dologba.

    Btw.: van másik szállás foglalva, csak míg emez közel volt a belvároshoz, az egy másik településen van. És nem fogom lenyelni, hogy az ő felelőtlenségük miatt mi szívjunk.

Új hozzászólás Aktív témák