Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz trl_master #11045 üzenetére

    Értem én, de ez valahol gond ám. Ezért nincs előrelépés, ezért nem javulnak PC gamek, sem az áruk mert mindenki ingyé' akarja. Az, hogy legális, van support, online game, stb.? :U Na, de mint említettem volt, nem vagyunk egyformák... viszont nyilvánosan leírni - alapelvekkel is ellentétesen - nem vet jó fényt senkire. Egyébként mindenki panaszkodik, hogy drágák a szoftverek, ezen belül Mo. megítélése is rosszabb az átlagosnál, de 2009-ben e terén (sem) látok javulást. Sokaknak az a fontosabb, hogy ingyen legyen, holott nagyobb örömöt okoz, ha az ember célirányosan, jobban megválogatva megvesz kevesebbet. Van egy jó mondás: ami ingyen van, annak nincs értéke. És ez itt is igaz. Persze nem feltétlenül a megjelenéskor, meg nem a legdrágább helyen kell venni.
    És tudod mi az, amit kimondottan dühít? Az, hogy túl sok az olyan ember, aki a saját, vagy a családja anyagi helyzete alapján vidáman megengedhetné magának a szoftver (játék) vásárlást, de inkább lopja warez formájában, mer' az ingyé' van.
    És, hogy világos legyen: a hozzáállás, az erkölcsi oldala zavar, mert amúgy nincs üzletem, tehát emiatt engem nem ér kár (bevételkiesés), viszont ez a magatartás náluk amolyan általános-mentalitás probléma.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák