Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lenox

    veterán

    válasz parandroid #64998 üzenetére

    Ez azert erdekes, mert volt mar tobb cegtol set top box nalunk, azokon mind van. A mediaplayerek is szabalyozzak a digitalis outputjukat. A szamitogepek is. Lenyegeben minden tud hangerot szabalyozni a digitalis kimeneten, csak a ps4 nem. Szoval ha mindenki szamitott erre, csak a sony nem, akkor ezek tenyleg hulyek szerintem :).

    A medialejatszom jelenleg nvidia shield. Van a taviranyitojan hangero fel/le gomb, azzal szabalyozom. A HDMI kimeneten mar a szabalyozott jelet adja. A tv (pontosabban ott is a set top box) ugyanezt csinalja. A tv mindket esetben csak a hdmin bejovo hangot tovabbkuldi optikara, tehat maga a tv nem csinal vele semmit.

    Amugy eddig a tv automatikusan valtott a ket input kozott, nem kellett az inputot valasztani. A ps4 inputjat viszont ki kell valasztani, arra nem valt at automatikusan.

    Hat en ilyen studo monitorokat vettem, van rajtuk hangeroszabalyozo, de nem taviranyitos, szoval igen, az valamilyen megoldas lenne, ha a dac lenne alkalmas hangero szabalyozasra, esetleg taviranyitoval, de amugy igazabol nem akarnam ezt folyton valtoztatni, szoval egy statikus felhangero a ps4-re az megoldana, ha lenne ilyen. Mert ugye a 3 inputbol 2 jo hangereju, a harmadik tul hangos, ha az outputon oldom meg, akkor minden valtasnal allitgatni kell.

Új hozzászólás Aktív témák