Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    Sziasztok!

    Szert tettem egy Fenix 5 órára, amivel a régi Pebble érzést szeretném visszahozni, ami igazából sikerül is neki, de pár kérdésem felmerült most pár napi használatot követően.

    1. Legfontosabb kérdés. Hol a csudába tudom beállítani azt, hogy amikor éppen használom a telefont, akkor ne menjen át értesítés az órára (hiszen eleve látom ugye abban a pillanatban azt a telefonon is)?
    Ez az "Intelligens értesítések" szekció sajnos más lesz, mert itt gondolom csak arra vagyok hatással, hogy milyen értesítések jöjjenek át sport és nem sport közben.

    2. Van a Garmin Connect-en kívül más program, ami kommunikál az órával és tudom rajta keresztül állítgatni?
    Ez a Connect elég összecsapott hatást kelt, rendszertelenül és logikátlanul vannak bizonyos beállítások elhelyezve benne.

    3. Létezik az órára olyan alkalmazás, ami csak annyit csinál, hogy elindítva egy statikus képet jelenít meg?
    Pebble korszakból maradt meg szokásként, akku spórolás céljából jött jól, hogy amíg aludtam vagy nem viseltem az órát, akkor ezekre az időtartamokra használtam ilyen alkalmazást, hogy ne frissítgesse a kijelző tartalmát, így kímélve az akksit.
    Bár tapasztalva ennek a Fenix 5-nek az üzemidejét, ilyenre itt nem biztos, hogy annyira szükség lesz.

    4. Ha kikapcsolom a pulzusmérést, nincs arra mód, hogy ha pl elindítok egy futást, akkor ott a futás idejére visszakapcsolja magától és ne nekem kelljen manuálisan kapcsolgatni?

    5. Ha valaki használja esetleg az Infocal számlapot és rajta az időjárást is megjelenítteti, akkor abban is segítségre szorulnék, mert OpenWeather api-t kell neki megadni, amit regisztráltam is magamnak, meg is adtam a számlap beállításokban, de már fél napja, hogy továbbra sem jelenít meg időjárást.

    Hirtelen ennyi jut eszembe, köszönöm előre is, ha csak valamennyire tud valaki válaszolni! 🙂

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák