Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • litter

    tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni két okosóra témával kapcsolatban. Magamról: még egy régi egy Amazfit GTR-al veretem 2019 óta - sok limitációja van, de imádom, hogy havi 1x kell tölteni, emiatt wear OS és Apple kizárva. Marad a Xiaomi, Amazfit és van még valami brand korrekt áron?

    Kérdés 1: szeptember óta az OTP is támogatja a Xiaomi Pay-t. Ezt próbálta már valaki? Működik? A másik kérdésem, hogy miként működik? Olvastam olyanokat, hogy ha NFC-t állitasz be, PIN kóddal kell levédetni az órát, amit minden alkalommal fel kell oldani. Ez valid?

    Kérdés 2: bluetooth hívásokhoz kapcsolódik. Egy kollégámnak 2022-es Octaviaja van es szerette volna együtt használni egy Xiaomi S1 active-al. Nekem is ugyanilyen autom van. A probléma az volt, hogy az okosora leuralta a bluetooth-t es az autos kihangosito nem mukodott, kapcsolhatni kellett folyton az órát. Próbalkozott bluetooth eszkoz prioritast is allitani, de ugysem ment. Ez Octavia problema is lehet, de gondoltam megkerdezem mik ezzel a tapasztalatok, van e rá általános megfejtés.

    Köszi es üdv, Tomi

Új hozzászólás Aktív témák