Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz anrab #72000 üzenetére

    A 24p-vel többnyire nincs probléma, ha jól működik a "pulldown", a TV-k saját lejátszóinak képminősége álltában rendben van, a külső lejátszók képminősége nem feltétlenül jobb, de összeségében jobb eredményre lehet számítani a jobban optimalizált szoftver/hardver, valamint a szélesebb hang és videóformátum támogatottsága miatt, szinte soha nem használtam a TV-k lejátszóit és igyekszem minden TV-hez valamilyen lejátszót társítani.

    #72001 bnorci71
    A mai világban 1-1 fagyás, kényszerített újraindítás sajnos "normálisnak" nevezhető, de amennyiben túlságosan gyakorinak érzed, akkor mindenképp jobb, ha egy szervizes is látja. Én szoftverhibára tippelek, mivel azt írtad, hogy a Tv tunerével nincs kép, de hang az van, illetve más applikációval meg normálisan működik, ezt a szervizes csak akkor tudja megjavítani, ha van megfelelő szoftvere. A másik, hogy a mai eszközöknek egy másik program is bekavarhat amire nem is számítanánk, sajnos nálam már nem egy eszközzel történt olyan misztikus dolog, amit elég sokáig kellett vizsgálnom mire kiderült, hogy mi okozta.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák