Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dropi

    aktív tag

    válasz NoOne1976 #93944 üzenetére

    Én meg nagyon remélem, hogy igen.
    A fapadosoknak is áldom a nevét, hogy elhozták, hogy, ami kell, azért fizess. De ha nem kell semmi, akkor eljutsz tok olcsón és gyorsan A-ból B-be. És király, hogy ezt kezdik a tengerentúli járatokat üzemeltető légitársaságok is átvenni. Én ennek köszönhetően sokkal többet tudok utazni, mint ha ez nem lenne és ki kellene fizetnem 40-80 ezer forintot egy Európán belüli útért, hanem megjárom Londont 9000-ből oda-vissza.
    Sztem tök oké, hogy mindenki azért fizet, ami érdekli, amire szüksége van. Bocs, de én nem akarok fizetni mások úri hóbortjáért, hogy mondjuk elviszik a fél lakást egy hétre a görög tengerpartra, miközben mi a csajommal megjárunk két hét Amerikát egy fapadosra ingyen felvihető hátizsákkal. Meg nem fizetünk egymás mellé ülésért, mert abból inkább iszunk a tengerparton 4 koktélt. Megértem, hogy ezek a kényelmi szolgáltatások valakinek fontosak, akkor azok fizessenek érte, ne én.
    Nekem, kell a DV, másnak nem fontos, én fizetek érte, viszont nekem egy HDMI 2.1 elég, akkor csak azért fizetek. Viszont nem kell DTS meg Atmos, mert én a hangot leszarom, szóljon valami aztán jó, én azokért nem fizetek, másnak meg kellenek ezek, mert ezt élvezi, akkor majd ő kifizeti.
    Ez sokkal igazságosabb rendszer lenne/lesz.

    Philips 55OLED718/12 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active

Új hozzászólás Aktív témák