Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsip

    addikt

    válasz ρσгτσ #98043 üzenetére

    Ha "csak" a kijelzőt/panelt cserélik nem a komplett vezérlést, akkor meg lehet izgulni h. az "utántanítás" hiányában milyen lesz a végeredmény. Meg kell nézni még csere előtt h. WBE vagy WBC a panel típuskódja. Ha változik a csere miatt, akkor elvileg az elektronikát is utána kell kalibrálni, különben nem lesz jó a végeredmény. Mármint képet fog adni természetesen, de lehet h. sem a fényerő sem a többi finomhangolás nem fogja megütni azt a szintet amit elvárna az ember egy képhibás panel cseréje után. Plussz ki tudja milyen már használt, raktárban porosodó szintén lilulós panelra fogják lecserélni. Akik cseréltették itt korábban, sokan nem jártak jobban, állítólag volt aki 3.-ra sem kapott "jó" panelt bele.
    Gondolom szerelője válogatja ki mennyire érti azt a munkát amit végez a mélységeiben. Ha a szerelési utasítás is slendrián, az ember meg csak a szükséges minimumra hajt, akkor az eredmény is csapnivaló lehet.

    Szintén C1 tulaj, szintén lilás-zöldes a kép 2 széle, szintén idén ősszel jár le a 3 év. Vettem ugyan +2 év garanciakiterjesztést is. Hagytam magam mint egy átlaghülye-laikus rábeszélni. Holott valamennyire tisztában voltam vele h. minden ilyen biztosítás hacsak nem egyértelmű lopás v. totálkár történik, csak átbaszás. A görény biztosítók minden létező teljesítés alól kibújnak. Csak az a jó ügyfelük aki kifizette előre látatlanban a lóvét, és onnantól kezdve a lejárat napjáig nem hallanak felőle többé sosem.

    [ Szerkesztve ]

    -

Új hozzászólás Aktív témák