Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz zolikaDB #17280 üzenetére

    a michelin primacy hp-vel szerintem semmi baj sincs, csak lehet, nem ezt a kategóriát keresed. én azt vettem ki a hsz-eidből, hogy jó minőségű utcai gumi kellene neked, az pedig michelinből pl. az energy saver, vagy a pirelli p7, ilyenek.

    a primacy hp inkább nagyobb teljesítményű autóra való, inkább olyanoknak, akik gyakran sietnek, pedál to metál :) michelinből ennél jobb is van, a pilot primacy, csak amennyibe abból egy darab kerül, annyiból több ismerősöm is komplett garnitúrát vesz, felszerelve.

    neked kell eldönteni, hogy milyen gumit veszel és mennyi pénzt akarsz rákölteni. az tény, erre minden normális gumis figyelmeztet, hogy azon a négy tenyérnyi felületen, amin a gumi támaszkodik, áll vagy bukik az autód (rosszabb esetben az életed és/vagy a gerinced, stb.) sorsa. egy kis koccanástól is simán kiszalad az egy millerből a javítási költség, úgyhogy gumin nem érdemes spórolni.

    meg az mindig utólag derül ki, hogy jó gumit vettél-e vagy sem. majd biztos jönnek, akik elmagyarázzák, hogy óvatosan kell vezetni, meg előrelátóan, meg stb. csak aki eléd kanyarodik, az nem olvassa ezeket a hsz-eket, és neked tökmindegy, hogy saját vagy idegen hibából zúzod le a szekeret.

    anno én pirelli pzero nero-t raktam a kocsimra, az egy másik kategória :)

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák