Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Calogero

    addikt

    válasz davee_92 #27854 üzenetére

    Ami a cseréhez kell:
    Egy másik (nem feltétlenül új) GID kijelző valamint egy új beépítőkeret, amennyiben BID-ről cserélünk. Ugyanis a BID és a GID dőlésszöge más, ezért más beépítőkeret is kell hozzá!
    Melyik kijelzőhöz, melyik keret kell:
    BID-hez: 62 36 651
    TID-hez és GID-hez: 62 36 650
    GID-hez: 62 36 652

    A kijelzőnél nagyon FONTOS, hogy legyen szétpárosítva az eredeti autótól, ugyanis enélkül nem lehet majd felprogramozni a saját verdánkhoz!
    Ha megvan az új kielzőnk, akkor már csak ki kell cseréltetni egy márkaszervizben. A régi displayünket szintén szét fogják párosítani az autónktól, majd az új csatlakoztatása után összepárosítják azokat
    A kijelző cserét egyébként csinálhatjuk magunk is, ha van már gyakorlatunk. Otthon szétszedjük a középkonzolt, majd a kijelzőt nem csavarozzuk vissza, csak a csere és a tech2-ös betanítás után.

    Kiszerelés:

    Kiveszed a rádiót (a négy lyukba bele kell dugni a 4 szöget, utána kihúzható), utána kinyitod a hamutartófedelet így akkor a klímakonzolt ki tudod pattintani (nagyon erős fém fülek fogják (4db) először a felső fülekből, így lehajlik a hamutartó felé (ezért kell csak simán kinyitni), utána az alsókból felfele ki tudod húzni... Utána a középkonzol keretét alul két csavar fogja, ezután még a szellőzőrostélyok magasságában két patent. A kijelzőt a keret illetve két csavar tartja a helyén, előbb a keret alsó füleit magunk felé kiakasztjuk és a keretet lefele húzzuk:)...
    Ha nincs hamutartód akkor a váltó és hamutartó környékét is meg kell bontani.

Új hozzászólás Aktív témák