Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    Mekkora ordas nagyot szoptam! :W
    H Astra 1.7CDti-m van.
    Már mióta megvettem a kocsit néha akadt a váltó 3-4-be húzva (főleg mikor gyorsan kellett váltani) és néha nehezen vette a rükit is. De néha meg semmi baja sem volt. Egyszer mikor éppen ködgyertya-üzemmódban előzve kitaposva a kocsi lelkét próbáltam felkapcsolni akkor nagyon megtréfált.
    Úgyhogy elvittem a szopel szervizbe; ott jól megmókolták, fújtak WD40-et bőviben mindenhová, csak úgy illatozott a kocsi! :D Levettek 10 ezerre és közölték, hogy minden rendben, néha be kell fújogatni a bovden házakat. Oké, öröm és bódottá' !! Persze 2 hét múlva ki kellett a tolnom a kocsit a parkolóból, mert csak előre volt hajlandó menni. Eltipliztem melegében egy váltó szerelőhöz akit többen ajánlottak. Ő leakasztotta a váltóról a bovdeneket megmozgatta a váltót és a bovdeneken keresztül a váltókart is. Megállapította, hogy minden tökéletes letörölte a WD40 tocsogást a váltóházról is. Elkért egy 5-öst, mert vagy egy órát szórakozott a kocsival, felemelte, buzerálta stb... Elég korrekt volt.
    Aztán elég sokáig tünet mentes volt a fostalicska, majd pár napja azt mondta, hogy gőzmozdony vagyok; csak előre megyek! Toligászás, aztán már toligászás után nem volt probléma. Az egész olyan volt, mintha valami fogaskerék rossz pozícióban állna meg.
    Tegnap, mint az idei utolsó meleg napon úgy döntöttem, hogy kiganajozom a kocsit, ami disznóóllá alakításában nagy szerepe van az 5 éves lányomnak. Mivel a nap sütött a kedvem is jó volt, meg lendület is megvolt bennem, gondoltam, hogy jó alapos takarítást csinálok és pár apróságot is rendbe hozok. Az egyik ilyen volt, a ferdére csukódó hamutartó fedél. Ki is szereltem a komplett hamvedret, hogy a fedél arretálóját megjavítsam. Akkor majdnem agyf@szt kaptam mikor benéztem kosz-ügyileg a kivett hamutartóház alá!!! Kb egy államadósságnyi apró volt a váltókar bovdenházában!!! Basszus! :W Miután egy mekis ebédnyi összeget kikotortam akkor jutott eszembe, hogy lefotózzam a maradékot. Itt is látszik, mennyire sunyin áll az egyik 5 Forintos! Ha benne hagytam volna így addig amíg el nem dől tuti nincsen hátramenet. Na, ez az igazi VÁLTÓPÉNZ!!! :D :DDD

    Szóval megvan rendesen a használt autó varázsa a gépnek! Mindig tartogat valami huncutságot! :D

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák