Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Calogero #48192 üzenetére

    Igen, mindjárt barátibb ár, találtam én is, általában 10 -ért megy használtan. Csak 16" és ugyanazt a szélességet (6.5) "pazarlás" lenne, ha feljebb megyek és új gumit veszek akkor tutibiztos, hogy szélesebbet is. És még ráadásul ET39 is ET35 helyett, tehát röviden: nagyobb kerék/gumi, semmivel nem szélesebb, és ráadásul beljebb ül. Ez tiszta pazarlás/rontja az összképet/futómű tulajdonságait. Jó miniális a dolog, de ha ezt kapom 40 -ért akkor már veszek 60 -ért alut, szélesebbet stb..

    Vagy pl. találtam használt Omega alut [sör árban], 15" tehát gumi maradhat, 7" amire szerintem még felpattan 195 gumi (mivel az 7.5" igazából nem is értem :DDD ), és ET33.
    Összefoglalva nem kell új gumi, szélesebb felületen fog futni picivel, és egy picit kijjebb is fog ülni ami morcibb ;] (2 mili, itt is inkább csak a tudat, de na :DDD )
    Tudom, nem a legszebb és legmodernebb felni, de valamiért nekem nagy kedvenc, olyan hagyománytisztelő valahogy, hogy egy darab Omega lenne rajta :B

    szerk.: hát persze, viccesek a fiúk. Pl gyári alu újonnan 60-70 vagy még több. Abból veszek vadiúj kiállítási darab ENZO szettet! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák