Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Predator2 #53793 üzenetére

    1-1,2M ert mar talalni jo allapotu benzines H astrat szerintem. Arra figyelj, hogy legalabb 1.6 motorral vedd, mert az 1,4 az elegge tehetetlenül tudja csak mozgatni.

    Nem sok tipushibaja van, plane egy 1.6 benzinesnek. Automata klimaban tud valami müanyag eltörni, de ha cserelni kell az sem a vilagvege. Olajat van amelyik csipegeti, de nem veszes a dolog....lehet, hogy 2 olajcsere között kell ra töltened egy keveset, de csereben megbizhato. Ha javitani kell olcso es van hozza böven alkatresz.

    Viszont mivel sokat nem mesz a dizelt en kerülnem. Az 1.7 cdti, ami nekem is van az jo valasztas lehetne, de az 1,5,-2,0M között mozog es ugye ott azert elöjöhetnek par 100ezres javitasi tetelek (mint minden dizelnel)

    Ami meg egy jo tanacs, a km allassal ne foglalkozz....nincs jelentösege ennyi idösen mar. Nagy reszük tekert, nem valos, ha meg valos is, akkor is hasznalat függö, hogy milyen allapotban van az egesz auto. Ha normalis gazdaja/gazdai voltak akkor sok 100 ezer km el is jobb allapotban lehet, mint egy par 10k km-t futott amit nem tartottak karban es valami öreg bacsi ütötte rugta a kuplungot...olajcsere nelkül....

    At kell nezni/nezetni hozzaertövel alaposan, erre nem szabad sajnalni azt a par 10 ezer forintot es akkor naggyabol meg lehet mondani mi varhato az autotol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák