Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Declare #74494 üzenetére

    Mennyibe kerül egy ilyen fóliázás? Ha egyszer vennék egy új autót, lehet, hogy én is bevállalnám, a jelenleginek meg már mindegy így 10 éves korában - vicces, hogy mindig próbálok a legtávolabbi, legüresebb pontokon parkolni, de néha így is rányitja az ajtót valamelyik autóstárs... :(((

    Gumi téma: mivel az autónak ez az egyetlen kapcsolata a talajjal, szerintem ezen nem szabad spórolni - érdekes, hogy nekem volt, hogy a gumis mondta, hogy ne cseréljem még le a 6 éves gumit, jó az még - igaz, hogy annyira nem volt kopott, mert csak évi 10k-t megyek, de azért öregszik rendesen, kíváncsi lennék, hogy az újkori értékeinek hány százalékát tudhatja ilyenkor (mondjuk mennyivel nő a féktáv pl.). Szóval én eljutottam oda, hogy 5, max. 6 évente gumicsere, lehetőleg az adac teszt top 3-4 típusából választva, külön téli és nyári, külön felniken.

    Erről jut eszembe, ha maradt a 206-ról 4db gyári alufelni (igaz, már kopott, mert 14 éves lesz idén), 4 tavalyi gyártású Michlein Energy Saver (185/60 R15) nyári gumival, amik csak 1 szezont futottak, akkor azt szerintetek milyen áron lenne érdemes meghirdetni, hogy el is vigyék? 70-80k reális lehet érte?

Új hozzászólás Aktív témák